HellaHuone BePopissa on arkisin tarjolla monipuolinen lounas kello 10.00-15.00. Lounaan voit nauttia paikan päällä asiantuntijakeskuksen elämää seuraillen.

Salaattilounas 7,50 €, sisältäen monipuolisen salaattipöydän, leivät levitteineen ja alkoholittomat ruokajuomat, sekä jälkiruokakahvit.

Keittolounas 8,50 €, sisältäen päivän keiton, monipuolisen salaattipöydän, leivät levitteineen ja alkoholittomat ruokajuomat, sekä jälkiruokakahvit.

Kotiruokalounas 9,50 € ,sisältäen lämpimän ruoan, monipuolisen salaattipöydän, leivät levitteineen ja alkoholittomat ruokajuomat, sekä jälkiruokakahvit.
Lounaan voit pakata myös mukaasi, nauttiaksesi sen haluamassasi paikassa.

Salaattilounas mukaan 12,00 €/kg, pakkaa salaattipöydästä haluamasi määrä mieleisiäsi tuotteita annosrasiaan, hintaan kuuluu myös leivät levitteineen ja kertakäyttöruokailuvälineet.

Keittolounas mukaan 11,00 €/kg, pakkaa annoskulhoon haluamasi määrä päivän keittoa, hintaan kuuluu myös leivät levitteineen ja kertakäyttöruokailuvälineet.

Kotiruokalounas mukaan 14,00 €/kg, pakkaa annosrasiaan suosikkiruokasi, tai kokeile päivän kaikkia vaihtoehtoja, hintaan kuuluu myös leivät levitteineen ja kertakäyttöruokailuvälineet.
Mukaan otettavat tuotteet punnitaan kassalla maksun yhteydessä.

 

Lounaalla tänään Maanantai 19.2.2018

Hellahuone BePop

Paistettua lohta tar-tarmajoneesilla (L,G)    
Sirkkanakkeja (L)    
Ratatoullea (L,M,G)    
Parsakaalikeittoa (L,G)    

Hellahuone Käyttöauto

Paistettua lohta tar-tarmajoneesilla (L,G)    
Sirkkanakkeja (L)    
Ratatoullea (L,M,G)    
Porkkanasosekeittoa (L,G)    

Katso viikon lounaslista

2012 - 2018 © Hellahuone & Dynamic Solutions